Foto

Kinderen en baby's

Elke baby of kind is goed zoals hij is en tegelijkertijd graag gezond, gelukkig, ontspannen, blij, heel en in verbinding met alles en iedereen om hem heen. Wanneer dit niet zo is, gaan we gezamenlijk op zoek naar de oorzaak hiervan.

Duidelijk herkenbare gebeurtenissen voor een verstoorde energie balans bij baby’s zijn een snelle geboorte, keizersnede, overstrekken, langdurig ontroostbaar, niet willen drinken, veelvuldig spugen, darmklachten, achterstand in ontwikkeling en het veel grijpen naar de oren en het hoofd. Bij kinderen bijvoorbeeld door een hoge snelheid van ontwikkeling, spanning, slapeloosheid, ontroostbaar/ protest huilen, bedplassen, gedragsproblemen, of onzeker over zichzelf.

Omdat kinderen toegankelijk zijn en nog vrij zijn van vooroordelen, werken holistische behandeling zoals holistische massages, energiebehandelingen, kristal en edelstenen zeer goed om ze energetisch in balans te brengen. Ze komen hierdoor meer in hun kracht te staan en krijgen op een natuurlijke wijze een positief zelfbeeld.