Foto

Workshop babymassage

Als geen ander ken je je eigen kind. Tijdens jullie contact gedurende de zwangerschap en in de weken na de bevalling heb je elkaar steeds beter leren kennen. Een babymassage is een hele mooie manier om deze band nog sterker te maken.

Lichamelijk contact is belangrijk voor de geestelijke, emotionele, en lichamelijke ontwikkeling van je kindje. Er is aangetoond dat regelmatig gemasseerde baby’s beter groeien. De babymassage is in principe voor baby’s van alle leeftijden. Omdat je eerst zelf wilt wennen aan de nieuwe situatie rondom de geboorte, start de babymassage meestal vanaf een leeftijd van 6 weken. Het is dan ook mogelijk om eventuele problemen mee te nemen in de behandeling. Denk hierbij aan krampjes, huilen of slaapproblemen.

Omdat de massage bedoelt bedoeld is om de band tussen jou en je baby te versterken is de workshop voor 1 baby met 1 volwassene. Als een opa, oma, oom of tante het leuk vindt om mee te komen tijdens de workshop, is dit altijd bespreekbaar. Uiteraard is er tijdens de cursus altijd de mogelijkheid om je kindje te voeden.

De duur van de workshop is een dagdeel die we samen uitkiezen. Je kan hierbij kiezen tussen een privéles of een groepsles, al dan niet met je familie of, een vriend of vriendin.

Tijdens de workshop behandelen we een volledige lichaamsmassage, werken we aan je houding en bespreken we diverse technieken. Daarnaast leer je hoe je je eigen olie kan maken en krijg je praktische tips.

Prijs € 45,- voor 1 tot 1 ½ uur. Prijs € 115,- voor een 3 daagse workshop; 1 tot 1 ½ uur per dag. Prijs € 40,- per persoon bij een zelf samengestelde groep met meerdere baby’s; duur 2,5 uur.

Zou u de workshop willen volgen of zijn er nog vragen neem dan contact op.